Gorghiu: Guvernul era obligat să organizeze alegeri pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu

Guvernul "era obligat" să organizeze alegeri pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, după ce Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale, spune liderul PNL Alina Gorghiu, potrivit căreia amânarea scrutinului înseamnă că Ponta "ştie că va pierde alegerile, oriunde le-ar organiza".

109 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Guvernul era obligat să organizeze alegeri pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu

Gorghiu: Guvernul era obligat să organizeze alegeri pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Gorghiu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că "din varii motive care ţin de abuz şi de exces de putere Guvernul a refuzat să organizeze alegeri" în 28 de municipii din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"La dumneavoastră, în municipiul Sibiu, Guvernul era obligat de ceva vreme, după ce Klaus Iohannis a câştigat mandatul de preşedinte, să organizeze alegeri pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu”, a spus Alina Gorghiu.

Aceasta a afirmat că, din cauză că nu există primari în multe locuri, administraţiile locale sunt blocate.

"Poate nu este cazul la Sibiu, dar şă ştiţi că sunt comunităţi, sunt administraţii, unde există blocaje reale din lipsă de edili, din lipsa unui consiliu local, din lipsa factorilor de administraţie decidenţi”, a spus Alina Gorghiu.

"Ştim foarte bine de ce Ponta a refuzat să organizeze aceste alegeri: pentru că ştie că va pierde alegerile oriunde le-ar organiza”.

Alina Gorghiu şi mai mulţi lideri PNL participă, vineri, la Sibiu, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Sibiu.

Sâmbătă, Gorghiu va urmări spectacolele din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici