Guvernul vrea şedinţă duminică, pentru reducerea cu 25% a numărului de angajaţi în ministere

Guvernul intenţionează să se reunească duminică într-o nouă şedinţă, în care să discute despre restructurarea instituţiilor publice şi reducerea cu 25% a numărului de angajaţi în fiecare minister, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

40 afișări
Imaginea articolului Guvernul vrea şedinţă duminică, pentru reducerea cu 25% a numărului de angajaţi în ministere

Guvernul vrea o nouă şedinţă duminică, pentru reducerea cu 25% a numărului de angajaţi în ministere (Imagine: Mediafax Foto)

"Unii dintre miniştri au prezentat propuneri de restructurare, iar alţii nu au elaborat încă astfel de planuri şi li s-a cerut din nou de către premier să modifice organigramele. Miniştrii au fost anunţaţi de premier să fie pregătiţi pentru o nouă şedinţă de guvern, care să fie programată duminică şi în care să se discute din nou despre restructurarea instituţiilor publice", au arătat sursele.

Surse oficiale au declarat recent agenţiei MEDIAFAX că premierul Emil Boc a solicitat tuturor membrilor Cabinetului să prezinte propuneri de reducere cu 25% a schemei de personal din ministere şi structurile din subordine.

Guvernul a decis ca numărul secretarilor de stat să fie redus la cel mult două astfel de posturi, singurele exceptate fiind ministerele "mari", precum ministerele de Interne şi Externe, în a căror organigramă vor fi menţinuţi trei secretari de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici