Ialomiţianu: Am finalizat bugetul de stat, aşteptăm Legea salarizării unitare

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN al PDL că proiectul bugetului de stat pe 2011 a fost finalizat şi că se aşteaptă adoptarea Legii salarizării unitare.

22 afișări
Imaginea articolului Ialomiţianu: Am finalizat bugetul de stat, aşteptăm Legea salarizării unitare

Ialomiţianu: Am finalizat bugetul de stat, aşteptăm Legea salarizării unitare (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Am finalizat bugetul, aşteptăm Legea salarizării unitare, este încă în negocieri, negociem cu sindicatele şi patronatele şi sperăm ca într-un timp foarte scurt se va finaliza şi s-o adoptăm. Nu pot să spun numărul de zile, mi-aş dori cât mai repede", a declarat Ialomiţianu.

Premierul Emil Boc a declarat, săptămâna trecută, marţi, după consultările de la Cotroceni, că nu exclude posibilitatea angajării răspunderii Guvernului pe Legea salarizării, precizând însă că decizia finală va fi luată în coaliţie.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, în urmă cu o săptămâna, într-o emisiune la TVR 1, dacă Guvernul şi-ar putea asuma răspunderea pe Legea salarizării, el răspunzând: "Nu va avea ce să facă".

Băsescu a declarat, tot atunci, că este nevoie de responsabilitatea parlamentarilor pentru ca legile pensiilor, salarizării şi bugetului de stat pe 2011 să treacă, în caz contrar România ieşind din acordul cu FMI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici