Ivan: Congresul PSD pentru noua conducere, imposibil de evitat. Conducerea actuală e interimară

Actuala conducere a PSD este interimară, ca urmare a depunerii mandatului de către Victor Ponta în CExN de după eşecul la prezidenţiale, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, europarlamentarul Cătălin Ivan, el apreciind că, în consecinţă, este imposibil ca un congres de alegeri să fie evitat.

565 afișări
Imaginea articolului Ivan: Congresul PSD pentru noua conducere, imposibil de evitat. Conducerea actuală e interimară

Ivan: Congresul PSD pentru noua conducere, imposibil de evitat. Conducerea actuală e interimară (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"În primul rând, este imposibil de evitat congresul. Faptul că va fi Consiliu Naţional în martie, din punctul meu de vedere, este târziu, dar e bine şi atunci că va avea loc. Dar consiliul va stabili data congresului, pentru că aşa cum au spus cei doi lideri, avem acum la conducerea PSD o conducere interimară, care asigură buna funcţionare a partidului până la congres", a spus Ivan, pentru MEDIAFAX.

El a precizat că actuala conducere a PSD nu poate sta în interimat pe perioadă nedeterminată sau până în 2017, aşa cum susţinea preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea.

"Nu există interimat pe perioadă nedeterminată sau până în 2017. Nu poate să fie . Am avut alegeri, am pierdut, trebuie să fie congres”, a spus Ivan.

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, joi, dacă Victor Ponta va rămâne preşedintele PSD până în 2017, el răspunzând "De ce nu?", precizând că data şi ordinea de zi a viitorului congres al partidului vor fi decise la şedinţa Consiliului Naţional, din luna martie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici