Lider PSD Cluj: Am câştigat alegerile la nivelul judeţului, rezultatul este unul foarte bun. Avem 33 de primari, faţă de 23 câţi am obţinut după alegerile din 2012

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat că filiala sa a câştigat alegerile locale din judeţul Cluj, după ce social-democraţii au obţinut zece mandate noi de primari, ajungând, astfel, la 33 de primari, faţă de 23 câţi au obţinut după alegerile din 2012, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1020 afișări
Imaginea articolului Lider PSD Cluj: Am câştigat alegerile la nivelul judeţului, rezultatul este unul foarte bun. Avem 33 de primari, faţă de 23 câţi am obţinut după alegerile din 2012

Lider PSD Cluj: Am câştigat alegerile la nivelul judeţului, rezultatul este unul foarte bun. Avem 33 de primari, faţă de 23 câţi am obţinut după alegerile din 2012 (Imagine: Gabriel Petrescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Remus Lăpuşan a declarat, luni, într-o conferinţă de presă că toţi primarii PSD în funcţie din judeţ, care au candidat sub sigla partidului şi-au înnoit mandatele.

"Mulţumesc colegilor pentru implicare şi alegătorilor pentru votul acordat.Teoretic, în acest moment, am câştigat şi avem trei primari de municipii, Dej, Turda şi Gherla, dar am pierdut Câmpia Turzii. Este un rezultat foarte bun. Avem 30 de comune câştigate, primării cu scoruri foarte mari, din care 10 comune nou câştigate. Acum avem 23 de primari, cu mandate obţinute în 2012, iar acum vom avea 33 de primari. Toţi primarii PSD în funcţie care au candidat sub sigla PSD şi-au înnoit mandatele", a spus Lăpuşan.

Potrivit acestuia, PSD va avea la Consiliul Judeţean Cluj un număr de 8 consilieri, iar după redistribuirea voturilor, numărul acestora va ajunge la 12 sau 13.

"PSD are 27% pentru Consiliul Judeţean Cluj, PNL are 39%, iar UDMR – 16%", a mai spus liderul PSD Cluj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici