Liderii PSD s-au reunit la un restaurant din Craiova, în aşteptarea Consiliului Naţional - FOTO

Mai mulţi lideri ai PSD s-au reunit, marţi, la ora transmiterii acestei ştiri, la restaurantul Grant Sala din Craiova, aflat aproape de Sala Polivalentă, în aşteptarea reuniunii Consiliului Naţional, unde liderul partidului, Victor Ponta, va cere sprijinul pentru candidatura la prezidenţiale.

210 afișări
Imaginea articolului Liderii PSD s-au reunit la un restaurant din Craiova, în aşteptarea Consiliului Naţional - FOTO

Liderii PSD s-au reunit la un restaurant din Craiova, în aşteptarea Consiliului Naţional - FOTO

La restaurantul respectiv au venit gazda evenimentului, primarul Craiovei, Lia-Olguţa Vasilescu, miniştrii Ioan Rus, Constantin Niţă, Remus Pricopie, Robert Cazanciuc, Titus Corlăţean, vicepremierul Daniel Constantin, dar şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, primarul Constanţei, Radu Mazăre, dar şi Mircea Cosma, Ioan Prioteasa şi Cătălin Nechifor.

La restaurantul respectiv erau prezenţi şi mai mulţi primari social-democraţi.

În timp ce social-democraţii intrau rând pe rând în incinta restaurantului, o persoană a oprit cu autoturismul în dreptul intrării şi a strigat de două ori ”PSD e Mafia!”, după care a plecat în trombă, fiind apostrofat pentru acest gest de unul dintre ofiţerii de poliţie care asigurau fluenţa traficului în zonă.

La Craiova este programată la ora 18.00 o reuniune a Consiliului Naţional lărgit a PSD în care Victor Ponta urmează să-şi anunţe candidatura la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Premierul a participat marţi, la ora 14.00, la Craiova, la Comitetul pentru situaţii de urgenţă organizat la Prefectura Dolj, de unde a plecat în Gorj, cele două judeţe fiind afectate de inundaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici