Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei: Preşedintele nu are comentarii despre un "pas în spate" făcut de Kovesi

Preşedinţia "nu are comentarii" despre posibilitatea ca procurorul -şef al DNA să facă "un pas în spate", în urma implicării numelui său în scandalul "Ghiţă-Coldea", conform purtătorului de cuvânt al lui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi.

4313 afișări
Imaginea articolului Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei: Preşedintele nu are comentarii despre un "pas în spate" făcut de Kovesi

Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei: Preşedintele nu are comentarii despre un "pas în spate" făcut de Kovesi (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU/ MEDIAFAX FOTO)

"Despre acest subiect nu am comentarii. Aş vrea ca această temă să fie din punctul de vedere al precizărilor venite de la Administraţia Prezidenţială în limita informaţiilor pe care deja le-am comunicat şi anume faptul că confirmăm această întâlnire (nr -Iohannis-Coldea) şi că alte declaraţii nu vom face pe această temă", a spus vineri Dobrovolschi, răspunzând la intervenţia/întrebarea unui reporter: "Şi şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi este implicată într-un scandal, deşi nu au apărut filmuleţe. Preşedintele consideră că până se clarifică aceste probleme ar trebui să facă un pas în spate?".

Dobrovolschi nici nu a confirmat, nici nu a infirmat dacă preşedintele Iohannis a avut o întâlnire şi cu procurorul-şef al DNA, Laura Kovesi, în urma dezvăluirilor făcute de fostul deputat Sebastian Ghiţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici