Marian Munteanu îşi lansează oficial partidul. Cine va conduce Alianţa Noastră până la Congres

După încercarea eşuată de revenire în politică alături de PNL, Marian Munteanu îşi lansează miercuri, oficial, partidul Alianţa Noastră România (ANR).

6096 afișări
Imaginea articolului Marian Munteanu îşi lansează oficial partidul. Cine va conduce Alianţa Noastră până la Congres

Marian Munteanu îşi lansează oficial partidul. Cine va conduce Alianţa Noastră până la Congres (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

ANR a fost înscris definitiv în registrul partidelor pe 3 august. Până la organizarea Congresului pentru alegerea conducerii, în frunte cu Marian Munteanu, formaţiunea va fi condusă de Mihai Simionescu, preşedinte, Elena Scalat, vicepreşedinte, şi Alin Gabriel Dragomir, secretar general.

După experienţa din anii `90 cu Mişcarea pentru România, Marian Munteanu a încercat o revenire în politică, în acest an, în aprilie, alături de PNL care l-a desemnat candidat la Primăria Capitalei.

Citeşte continuarea pe Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici