Marian Sârbu: Nu am negociat nicio funcţie în Guvern

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat, miercuri, că Uniunea nu a negociat nicio funcţie în Guvern în cazul unei remanieri, replicând astfel unor informaţii vehiculate de lideri ai PSD, despre eventualitatea ca el şi Valeriu Steriu să fie cooptaţi în Cabinetul Boc.

21 afișări
Imaginea articolului Marian Sârbu: Nu am negociat nicio funcţie în Guvern

Marian Sârbu: Nu am negociat nicio funcţie în Guvern (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Sârbu a negat informaţiile despre posibila cooptare a sa şi a lui Valeriu Steriu în Cabinetul Boc, informaţii vehiculate, marţi, neoficial, de mai mulţi lideri PSD.

"Informaţiile respective sunt false. Singurii care au abilităţi în ceea ce priveşte o eventuală remaniere sunt primul ministru şi şeful statului. Noi nu am negociat nicio funcţie în Guvern, cred că ar fi de-a dreptul penibil să negociem funcţii, în condiţiile economice şi sociale din ţară", a menţionat el.

Mai mulţi lideri ai PSD au vehiculat, marţi, neoficial, numele lui Marian Sârbu şi al lui Valeriu Steriu ca viitori miniştri ai Muncii, respectiv Agriculturii, după o eventuală remaniere a Cabinetului Boc.

Atât Sârbu, cât şi Steriu au negat, pentru MEDIAFAX, aceste informaţii, apreciindu-le drept "speculaţii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici