Mesajele politicienilor români pentru Paşte - FOTO

Politicienii au transmis românilor mesaje pentru sărbătoarea Paştelui, majoritatea alegând reţelele de socializare pentru a transmite urările.

837 afișări
Imaginea articolului Mesajele politicienilor români pentru Paşte - FOTO

Mesajele politicienilor români pentru Paşte (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu afirmă, în mesajul său adresat românilor cu prilejul Sărbătorii Sfintelor Paşti, că aceasta este o perioadă în care ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante şi să ne gândim şi la cei care au nevoie de înţelegere şi solidaritate.

"Fie ca Sfânta Sărbătoare Pascală să ne apropie de taina Învierii Domnului şi să ne aducă în suflet pace şi bucurie. Este o perioadă în care ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luăm răgazul de a fi alături de cei dragi şi să ne gândim, totodată, la cei care au nevoie de speranţă, de înţelegerea şi solidaritatea noastră”, a spus preşedintele, în mesajul transmis, sâmbătă, concetăţenilor.

Băsescu adresează urări "tuturor românilor, fie că se află în ţară sau în comunităţile româneşti din afara graniţelor".

"Le urez tuturor românilor, fie că se află în ţară sau în comunităţile româneşti din afara graniţelor, gândurile mele bune şi cele mai calde urări de Paşti. Hristos a înviat!", mai spune preşedintele în mesajul său.

Preşedintele a postat, duminică, pe Facebook, mesajul "Hristos a înviat" şi o fotografie în care ciocneşte ouă roşii cu soţia sa.

Premierul Victor Ponta a postat sâmbătă un mesaj pe Facebook: "Smerenia, puritatea şi înţelegerea sunt darurile pe care le primim cu toţii de Sfintele Paşti. Să ne bucurăm de ele, cu omenie şi dragoste. Sărbători fericite!"

Duminică, premierul a postat o fotografie a sa alături de familie, cu mesajul "Sărbători fericite tuturor".

Mesajul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu: "Ziua Sfântă a Învierii Domnului să vă aducă încredere, bunătate, pace şi speranţă. Vă doresc tuturor un Paşte fericit, luminos, cu bucurii şi împlinirea dorinţelor. Sărbători fericite! Hristos a Înviat!"

Elena Udrea a postat pe Facebook un mesaj pentru români: "Sfânta noapte a Învierii să le aducă tuturor românilor mai multa lumină, speranţă şi bucurie în suflete. Le doresc tuturor ca Învierea Domnului să fie un prilej de a fi alături de familie şi prieteni, de a împărtăşi cu aceştia valorile creştine ale credinţei, iubirii şi speranţei. Să fie fericiţi, sănătoşi şi, dacă se poate, mai uniţi şi mai solidari unii cu ceilalţi. Hristos a înviat!"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici