Mihaela Popa intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a declarat că intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL, arătându-se dezamăgită de unele afimaţii făcute de preşedintele partidului, Emil Boc, după anunţul plecării lui Sorin Frunzăverde din formaţiunea democrat-liberală.

703 afișări
Imaginea articolului Mihaela Popa intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL

Mihaela Popa intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am fost dezamăgită de preşedintele partidului Emil Boc. El a spus că l-a numit pe Sorin Frunzăverde în funcţia de prim-vicepreşedinte la congresul de anul trecut, lucru care nu e adevărat. Acolo au fost nişte alegeri, iar în plus ştiu ce s-a discutat în noaptea dintre cele două zile ale congresului. Şi eu sunt vicepreşedinte, l-am susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului, deci ce să cred, că Boc m-a aşezat pe o listă? Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL", a afirmat, vineri seară, Mihaela Popa.

Ea a spus că nu va mai rămâne în BPN şi că îşi va da demisia din acest organism, fără a preciza când se va întâmpla acest lucru.

"Emil Boc s-a dus abia azi (vineri - n.r.) la Reşiţa. Ar fi trebuit să meargă imediat ce s-a aflat că Frunzăverde pleacă din partid. Trebuia să stea acolo 48 de ore şi să discute cu Sorin Frunzăverde", a precizat Mihaela Popa.

Ea a adăugat că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL reprezintă o pierdere importantă pentru partid, întrucât acesta era un bun strateg şi un om respectat în interiorul PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Sorin Frunzăverde era liderul organizaţiei Caraş-Severin a PDL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde "a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi", primul aflându-se scris chiar în imnul partidului, respectiv "Vântul bate, apa trece, pietrele rămân".

"Sorin Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi. Primul este chiar în imnul partidului şi spune: «Vântul bate, apa trece, pietrele rămân»", a spus Boc.

El a adăugat că pedeliştii nu trădează acest crez, iar, "dacă îl trădează, soarta lor trece în uitarea istoriei".

Emil Boc a precizat că pedeliştii mai au un crez nescris, respectiv "casa părintească nu se vinde niciodată", preşedintele PDL adăugând că "un pedelist adevărat nu îşi vinde sufletul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici