Video Mircea Ionescu Quintus: Congres PNL, anul viitor. Îmi place Cioloş pentru şefia partidului - VIDEO

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat luni că un Congres PNL ar trebui să aibă loc anul viitor, aşa cum s-a stabilit, afirmând că îl place foarte mult pe Dacian Cioloş, dar depinde de acesta dacă va vrea să preia şefia PNL.

768 afișări

"Eu am spus de la început că acest Congres trebuie să îl facem aşa cum am hotărât, anul viitor, după ce consolidăm bine teritoriul şi pentru ca până atunci să găsim soluţia conducătorului unic al partidului care nu este o treabă uşoară'', a afirmat preşedintele de onoare al PNL.

El a arătat că preşedintele unic al PNL poate să provină din cele două formaţiuni sau chiar din afară.

Întrebat dacă Dacian Cioloş ar fi o varintă pentru preşedinţia partidului, Ionescu Quinitus a spus că îl place foarte mult pe actualul premier.

''Îmi place foarte mult domnul Cioloş. Un ardelean aşa cum îi ştiu eu, serios, modest, priceput, dar asta depinde de el dacă vrea să vină în fruntea unui partid şi mai ales în fruntea partidului nostru'', a menţionat el.

Cât priveşte posibilitatea ca Dacian Cioloş să fie premierul susţinut de PNL, seniorul liberal a subliniat că îl vede pe actualul prim-ministru la conducerea Executivului şi după alegerile parlamentare, cu menţiunea că ''ar trebui ca guvernul viitor să fie un guvern politic''.

Întrebat dacă sunt şi alţi miniştrii din Guvernul Cioloş care ar putea veni în PNL, Mircea Ionescu Quintus a afirmat că ''probabil câţiva dintre ei se obişnuiesc şi mai au timp să facă experienţă''.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici