Orban, mesaj pentru tineri: Nu vă apucaţi de fumat

  • Ludovic Orban îi roagă pe tineri să nu se apuce de fumat.
  • Orban: Mi-aş dori să mă las de fumat şi o să încerc să mă las.
  • Orban: Difuzarea acestei poze va avea un efect negativ asupra copiilor.
585 afișări
Imaginea articolului Orban, mesaj pentru tineri: Nu vă apucaţi de fumat

Orban, mesaj pentru tineri: Nu vă apucaţi de fumat

Ludovic Orban le transmite tinerilor să nu te apuce de fumat. Premierul a recunoscut efectul negativ asupra tinerilor pe care poza de la Guvern l-ar putea avea şi a afirmat că va încerca să se lase de fumat.

"Gândiţi-vă că difuzarea acelei poze poate avea un efect negativ. Eu ca prim-ministru fumez. Dacă poza aia e văzută de copii, s-ar putea să mă folosească ca exemplu. Eu nu vrea să fiu un astfel de exemplu", a declarat premierul Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24.

Premierul a transmis tinerilor să nu se apuce de fumat, ba chiar a afirmat că va încerca să se lase de acest obicei.

"Aşa nu, le spun tututor tinerilor. Să nu se apuce de fumat dacă pot. Eu m-am apucat la 17 ani, fumez de 40 de ani. Sigur că mi-aş dori să mă las de fumat şi o să încerc să mă las de fumat (...) Cred că cel mai mult s-ar bucura familia dacă m-aş lăsa de fumat", a mai spus Orban.

Săptâmâna trecută a început să circule pe reţelele de socialize o fotografie în care premierul Ludovic Orban este surpins fumând în biroul său de la Guvern. Ulterior Ludovic Orban a plătit o amendă cumulată de 3.000 de lei pentru că a fumat în spaţiu închis şi pentru că nu a purtat mască.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
fumat,
poză

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici