Orban: "Unde oamenii noştri nu au fost destul de vigilenţi au dispărut voturi pentru Nicuşor Dan"

  • Premierul Ludovic Orban a spus, marţi seara, că în secţiile unde oamenii PNL nu au fost destul de vigilenţi au dispărut voturi pentru Nicuşor Dan.
  • El a dat ca exemplu o secţie din sectorul 5, unde 90 de voturi ale PNL au fost atribuite Partidei Romilor.
313 afișări
Imaginea articolului Orban: "Unde oamenii noştri nu au fost destul de vigilenţi au dispărut voturi pentru Nicuşor Dan"

Orban: "Unde oamenii noştri nu au fost destul de vigilenţi au disparut voturi pentru Nicuşor Dan"

Premierul Ludovic Orban a spus că a existat o greşeală de campanie a lui Nicuşor Dan şi că acesta a fost greu de găsit pe liste.

„Nicuşor Dan a fost foarte greu de găsit pe liste. El era Dan Daniel Nicuşor, şi asta a fost o greşeală de campanie, a fost greu de recunoscut, era pe poziţia a 15-a, pe o pagină care nu era la vedere. Eu am oameni care mă cunosc şi au spus nu l-au găsit pe Nicuşor Dan”, a declarat Ludovic Orban, la postul B1TV, unde a admis că victoria candidatului susţinut de Dreapta a fost cu atît mai mare.

„Acolo unde oamenii noştri nu au fost suficient de vigilenţi au mai mai dispărut voturi de-ale lui Nicuşor Dan. N-aţi văzut la sectorul 5? Într-o secţie de votare, sunt mai multe secţii, că ne-au uitat, sunt inadvertenţe absolut incredibile, într-o secţie de votare din sectorul 5 90 de voturi ale PNL, care aveau ştampila pusă pe PNL, au fost numărate în procesul verbal ca fiind ale Partidei Romilor. Nu poţi să ai voturi la Consiliul General într-o secţie de votare pe PNL plus USR de 270 şi Nicuşor Dan să aibă 60 de voturi. Aşa ceva e greu de crezut. Nu e posibil. Cine a votat PNL sau USR într-o pondere să spun de 85% a votat şi Nicuşor Dan”, a mai spus premierul.

Acesta a precizat că sunt multe astfel de situaţii şi a vorbit şi despre cea de la sectorul 1. „Nu trebuie renumărate voturile, trebuie să se ţină cont de procesele verbale care s-au făcut”, a declarat Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici