PC va candida singur la alegerile locale din anul 2012 în toată ţara

Partidul Conservator a decis să candideze singur la alegerile locale din anul 2012, în toată ţara, a anunţat luni preşedintele PC, Daniel Constantin. El a precizat că partidul său va candida separat la localele din 2012, la primării şi la consilieri, cu excepţiile negociate deja în cadrul USL.

786 afișări
Imaginea articolului PC va candida singur la alegerile locale din anul 2012 în toată ţara

Daniel Constantin (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Constantin a spus că anunţul privind sprijinirea candidaturii lu Sorin Oprescu la Bucureşti este doar o intenţie exprimată de Victor Ponta, şi nu o decizie oficială a USL, pentru că propunerea nu a fost discutată şi acceptată la nivelul Uniunii, aşa cum prevede protocolul.

El a mai spus că nici Crin Antonescu nu poate semna nimic în numele ACD fără o consultare a PC.

Constantin a spus că PC consideră că o candidatură potrivită pentru USL la Bucureşti ar fi Cristian Popescu Piedone şi că formaţiunea sa pledează în continuare pentru această desemnare.

Liderul PC a mai spus că la parlamentarele din 2012 PC va candida în comun cu PSD şi PNL, conform protocolului USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici