PDL îşi alege noua conducere pe 14 mai

Convenţia Naţională a PDL, în care va fi aleasă noua conducere a partidului, se va desfăşura în data de 14 mai, a anunţat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, după şedinţa BPN de luni.

46 afișări
Imaginea articolului PDL îşi alege noua conducere pe 14 mai

PDL îşi alege noua conducere pe 14 mai (Imagine: Mediafax Foto)

Flutur a anunţat că BPN al PDL a decis să propună convocarea Consiliului Naţional de Coordonare al partidului pe 19 februarie, la Palatul Parlamentului, iar a Convenţiei Naţionale pe 14 mai, urmând ca pe 15 mai să aibă loc o nouă şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare.

Conform lui Flutur, la Convenţia Naţională vor participa 1.350 de delegaţi, reuniunea urmând să se desfăşoare la Palatul Parlamentului. El a precizat că, până atunci, nouă organizaţii locale ale PDL mai trebuie să-şi desemneze conducerile.

"Intrăm în linie dreaptă pentru alegerile la vârf în PDL", a adăugat Gheorghe Flutur.

Întrebat care au fost argumentele care au stat la baza deciziei din BPN privind convocarea Convenţiei Naţionale a partidului la mijlocul lunii mai, Flutur a arătat că, potrivit Statutului, trebuie să treacă 60 de zile de la data Consiliului de Coordonare până la convocarea Convenţiei Naţionale.

"După data 19 februarie, avem 60 de zile termen pentru convocarea Convenţiei Naţionale şi am avut în vedere şi faptul că mai sunt 9 organizaţii locale care trebuie să-şi aleagă conducerea", a spus Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici