Ponta: Antonescu să decidă dacă vrea sprijinul PSD la prezidenţiale. Avem un dubiu pe tema asta

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni, cum intenţionează PSD să-l susţină pe Crin Antonescu la Preşedinţie, în condiţiile în care a afirmat că liberalul minte referitor la o discuţie din USL, el răspunzând că Antonescu trebuie să decidă dacă vrea sprijinul PSD, pentru că "avem un dubiu".

897 afișări
Imaginea articolului Ponta: Antonescu să decidă dacă vrea sprijinul PSD la prezidenţiale. Avem un dubiu pe tema asta

Ponta: Antonescu să decidă dacă vrea sprijinul PSD la prezidenţiale, avem un dubiu pe tema asta

"Întâi trebuie să se hotărască domnul Antonescu dacă vrea sprijinul nostru, că avem un dubiu pe tema asta", a răspuns Ponta.

Întrebat de ce a afirmat că Antonescu a minţit în privinţa sa, Ponta a răspuns: "Pentru că de multe ori le spune colegilor altceva, s-a mai întâmplat şi cu alte situaţii".

Întrebat dacă USL mai poate funcţiona în aceste condiţii, Ponta a răspuns afirmativ, arătând că nu are ce să le reproşeze colegilor liberali şi miniştrilor PNL.

"Da, cât timp USL îşi îndeplineşte obiectivele pentru care a candidat şi cât timp acest Guvern şi această majoritatea parlamentară îşi îndeplinesc obiectivele pentru care au cerut votul oamenilor, da. Noi ţinem foarte mult la ideea de USL şi eu nu am ce să le reproşez miniştrilor PNL sau colegilor din PNL, nu cred că a existat nicio disfuncţionalitate majoră", a spus Ponta.

El a spus că nu l-a contactat pe Antonescu şi nici nu a fost contactat de acesta pentru a discuta.

"Eu nu pot să contactez pe stenograme. Ne vedem, nu trebuie să ne căutăm foarte mult. Ştiu că e în Israel", a spus Ponta.

În condiţiile în care jurnaliştii i-au spus că Antonescu nu a mai plecat în Israel, Ponta a replicat: "Şi cu asta s-a răzgândit?".

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi-a anulat vizita oficială pe care urma să o facă în Israel, au declarat, pentru MEDIFAX, surse parlamentare, care au precizat că motivul este legat de condiţiile meteo şi de problemele legate de modificarea Codului Penal şi de Legea amnistiei.

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, s-a întâlnit, luni dimineaţă, la biroul său de la Senat cu mai mulţi membri ai conducerii partidului, printre care şi liderii grupurilor parlamentare, deşi avea programată o deplasare oficială în Israel.

Oraşul Ierusalim se confruntă o furtună de zăpadă "istorică", primarul oraşului făcând apel, vineri, la armată pentru a veni în ajutor persoanelor aflate în maşinile blocate.

Iniţial, vizita lui Antonescu în Israel fusese doar amânată, preşedintele Senatului urmând să plece din Bucureşti luni după-amiază. Ulterior, decizia a fost de anulare a vizitei, potrivit surselor citate.

Antonescu a semnat, vineri, o Decizie prin care conducerea Senatului este asigurată, în perioada 16-19 decembrie, de către senatorul PSD Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici