Ponta: Videanu este unul dintre cei mai mari hoţi din politica românească

Liderul USL, premierul Victor Ponta l-a caracterizat pe şeful campaniei electorale a ARD, Adriean Videanu, drept "unul din cei mai mari hoţi din politica românească", adăugând că pentru activitatea acestuia la Primăria Capitalei au fost întocmite dosare penale.

436 afișări
Imaginea articolului Ponta: Videanu este unul dintre cei mai mari hoţi din politica românească

Ponta: Videanu că este unul dintre cei mai mari hoţi din politica românească (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Eu îl consider unul din cei mai mari hoţi din politica românească. Există dosarele penale ale lui Videanu pentru activitatea de la primărie", a spus Ponta la RTV.

Miercuri seara, Ponta a declarat că va accepta o dezbatere cu şeful campaniei electorale a ARD, Adriean Videanu, "cu neplăcerea cu care un procuror se întâlneşte cu un client de-al său", dar numai dacă acesta este propus oficial pentru postul de prim-ministru de către ARD.

Şeful campaniei electorale a ARD, Adriean Videanu, îl provoacă pe premierul Victor Ponta să dovedească faptul că este "un bărbat politic" şi să accepte o dezbatere "unu la unu" pe oferta electorală a ARD şi USL.

Miercuri, Adriean Videanu a declarat că nu a primit niciun răspuns la dezbaterea publică pe care i-a lansat-o premierului Victor Ponta pe teme economice, el adresându-i premierului un nou mesaj: "Victore, ţi-e frică?".

Copreşedintele ARD Vasile Blaga a declarat, marţi, că Adriean Videanu că ar putea fi una dintre propunerile ARD pentru funcţia de prim-ministru, arătând însă că alianţa nu a luat o decizie pe această temă şi nu vrea să "vândă pielea ursului din pădure".

Ponta a declarat anterior că liderul ARD Vasile Blaga a glumit atunci când l-a avansat pe Adriean Videanu ca variantă pentru postul de prim-ministru după alegerile parlamentare, susţinând că Videanu poate fi propus premier doar "în ţara hoţilor".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici