Premierul, despre Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea: O voi elibera din funcţie. Voi decide şi în legătură cu Vâlcov

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că o va elibera din funcţie pe Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea, din funcţia de consilier onorific şi de la departamentul de comunicare PSD, spunând că urmează o decizie şi legat de Darius Vâlcov.

5900 afișări
Imaginea articolului Premierul, despre Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea: O voi elibera din funcţie. Voi decide şi în legătură cu Vâlcov

Dăncilă anunţă că o va elibera din funcţie pe Anca Alexandrescu. Voi decide şi în legătură cu Vâlcov

"Cu Anca Alxandrescu exclus. Este consilier onorific. Mâine (nr. miercuri) o voi libera din funcţie. Şi la partid la fel. Voi lua o decizie în curând legată şi de Darius Vâlcov. Nu îmi cereţi să vă dau răspuns acum", a declarat Viorica Dăncilă.

Atât Anca Alexandrescu cât şi Darius Vâlcov sunt consideraţi apropiaţi ai lui Liviu Dragnea.

De altfel, la scurt timp după ce au apărut informaţii potrivit cărora relaţiile dintre Dăncilă şi Dragnea s-au răcit, o primă măsură a premierul a fost aceea de a renunţa la serviciile Ancăi Alexandrescu. La acea vreme Dăncilă a explicat că o va lăsa se ocupe de comunicare la partid, fiind nevoie de oameni experimentaţi în perioada campaniei electorale.

Darius Vîlcov este considerat "creierul" măsurilor legisative importante din guvernarea PSD, printre care legea salarizării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici