Premierul Sorin Grindeanu, întâlnire programată cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm

Premierul Sorin Grideanu a avut miercuri dimineaţa o întâlnire cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, aceasta desfăşurându-se la solicitarea oficialului american şi fiind programată înainte de adoptarea ordonanţei privind modificarea Codurilor Penale.

10433 afișări
Imaginea articolului Premierul Sorin Grindeanu, întâlnire programată cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit miercuri cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm

Informaţia a fost confirmată de Marian Neacşu, consilier onorific al premierului, care a declarat că discuţiile au avut loc la solicitarea ambasadorului SUA la Bucureşti. Întâlnirea era programată, spune Neacşu, înainte de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea Codurilor Penale.

"În această dimineaţă, ar fi trebuit să aibă loc şi cred că a avut loc o întâlnire între premierul Sorin Grindeanu şi ambasadorul Statelor Unite, domnul Hans Klemm. A fost solicitată de către Ambasada Statelor Unite şi era programată pentru această dimineaţă. Este o întâlnire strict cu ambasadorul Statelor Unite şi la solicitarea ambasadorului Statelor Unite. Este o întâlnire programată de mai multă vreme pentru astăzi şi, din câte cunosc, astăzi", a spus consilierul onorific al premierului.

Neacşu a refuzat însă să facă referire la temele discutate în cadrul întâlnirii dintre premier şi ambasadorul SUA.

"Nu cunosc temele de discuţie", a spus Neacşu.

Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu Hans Klemm după ce marţi seara Guvernul a adoptat Ordonanţa care prevede modificarea Codurilor, ulterior peste 10.000 de oameni protestând în faţa Guvernului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici