Preşedintele Klaus Iohannis a povestit cum s-a invitat la şedinţa Guvernului

Preşedintele Klaus Iohannis a povestit marţi, într-o discuţie cu jurnaliştii care îl însoţesc la Strasbourg, că atunci când a fost la guvern s-a invitat la şedinţa Executivului.

2239 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis a povestit cum s-a invitat la şedinţa Guvernului

Preşedintele Klaus Iohannis a povestit cum s-a invitat la şedinţa Guvernului

"<M-am dus la Guvern şi am zis bucuroşi de oaspeţi?>, a spus preşedintele. <Klaus Iohannis: Bucuroşi de oaspeţi!> Sorin Grindeanu: <Bucuroşi!> Klaus Iohannis: <Dacă tot am venit, nu credeţi că e politicos să mă invitaţi la sedinţă? Sorin Grindeanu: Poftiţi!>", a povestit preşedintele.

Conform Adevărul, Iohannis a spus că Grindeanu "e un om care înţelege politica, cu care poţi discuta" şi că, dacă nu ar fi fost aşa, nu l-ar fi numit premier.

În schimb, "PSD şi Dragnea s-au comportat ca la grădiniţă: <Vin cu tata, vin şi eu cu tata, am eu un unchi şi vin şi eu cu un unchi mai tare>" a transmis Iohannis.

De asemenea, Iohannis a spus că social-democraţii se gândesc la suspendarea sa încă de la data la care a devenit preşedinte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici