Prima şedinţă a noului BPN al PNL are loc marţi. Se discută despre sondajul pentru prezidenţiale

Prima şedinţă a BPN al PNL, după alegerea noii conduceri în Congres, va avea loc marţi şi se va discuta despre comandarea sondajului în baza căruia se va stabili candidatul liberalilor la prezidenţiale, Klaus Iohannis sau Crin Antonescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

300 afișări
Imaginea articolului Prima şedinţă a noului BPN al PNL are loc marţi. Se discută despre sondajul pentru prezidenţiale

Prima şedinţă a noului BPN al PNL are loc marţi. Se discută despre sondajul pentru prezidenţiale (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Şedinţa noului Birou Politic Naţional al PNL a fost convocată pentru marţi după-amiază, în cadrul reuniunii urmând să se decidă comandarea sondajului prin care liberalii să decidă, la nivelul Delegaţiei Permanente, între Klaus Iohannis şi Crin Antonescu, candidatul la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, BPN urmează să aprobe numirea lui Marian Petrache în funcţia de secretar general al PNL, la propunerea noului preşedinte al partidului.

Potrivit surselor citate, Biroul Politic va amâna cu o săptămână discuţia pe tema atribuţiilor executive pe care ar urma să le primească 15 din cei 31 de vicepreşedinţi aleşi în Congres. Până la acel moment, Klaus Iohannis le-a transmis noilor vicepreşedinţi ai PNL că trebuie să îşi asume ca din noua poziţie să devină principalii comunicatori ai partidului.

Discuţia la nivelul Delegaţiei Permanente, în baza sondajului de opinie, pentru stabilirea candidatului PNL la alegerile prezidenţiale, ar urma să aibă loc în aproximativ o săptămână, mai susţin sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici