PSD face ”mobilizare excepţională” a senatorilor la votul final de marţi. Ilie Sârbu: Nu se admit absenţe

Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sârbu, a transmis, luni, un SMS senatorilor social-democraţi în care îi informează că partidul va face, marţi, ”mobilizare excepţională” la votul final privind legile organice, el menţionând că nu va fi admisă nicio absenţă.

615 afișări
Imaginea articolului PSD face ”mobilizare excepţională” a senatorilor la votul final de marţi. Ilie Sârbu: Nu se admit absenţe

PSD face ”mobilizare excepţională” a senatorilor la votul final de marţi. Ilie Sârbu: Nu se admit absenţe (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Conţinutul SMS-ului, obţinut de MEDIAFAX, este următorul: ”Stimaţi colegi, ca urmare a discuţiei avută cu preşedintele partidului, dl. V. Ponta, la şedinţa de grup din 01.09.14, vă reamintim că marţi, 09.09.14, va fi mobilizare excepţională pentru votul final la legi organice (plen Senat, ora 12.30). NU SE ADMIT NICIUN FEL DE ABSENŢE!! Lider Grup, I. Sârbu”.

Pe ordinea de zi a dezbaterilor de marţi ale plenului Senatului figurează nouă legi organice, majoriatea având raport de respingere.

Există doar două legi ordinare cu raport de admitere, respectiv propunerea legisaltivă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, care are termen de adoptare tacită 20.10.2014, precum şi propunerea legislativă pentru completarea art. 9 din Legea nr. 213 din 17 noiembrie 1998 privind bunurile de proprietate publică.

Ordinea de zi pentru votul final nu a fost încă stabilită, la ora transmiterii acestei ştiri.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici