Robert Negoiţă vrea să candideze la şefia PSD

Liderul PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că s-a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte PSD văzând că partidul e într-o situaţie "delicată", cu liderul interimar condamnat în primă instanţă, iar premierul trimis în judecată.

370 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă vrea să candideze la şefia PSD

Robert Negoiţă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sunt decis să candidez pentru funcţia de preşedinte PSD la scrutinul din 11 octombrie. (...) Este un moment important pentru România, este un moment crucial pentru PSD. Cel mai mare partid din România, care este la putere, care are prim-ministru, este într-o situaţie delicată. Premierul a avut prima înfăţişare ieri, într-un dosar penal, preşedintele interimar este condamnat în primă instanţă, iar peste câteva zile avem alegeri", a declarat Negoiţă.

Liderul PSD Bucureşti spune că oamenii aşteaptă acum de la PSD "responsabilitate" şi "maturitate", motiv pentru care s-a hotărât să candideze. "Doar în momentele grele se văd cei care au determinare, cei care au curaj şi dorinţa de a ajuta la ieşirea din impas. Nu ne putem permite acţiuni sau opţiuni riscante", a subliniat Negoiţă.

Acesta spune că a discutat cu Liviu Dragnea despre candidatura sa, iar acesta nu avut obiecţii. "I-am comunicat că voi candida. Nu-l deranjează. Suntem colegi, ne respectăm reciproc şi competiţia nu face altceva decât să stimuleze", a spus Negoiţă.

Alegerea preşedintelui PSD va avea loc pe 11 octombrie, iar congresul pentru alegerea Biroului Permanent va avea loc pe 18 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici