Senatul cumpără betonieră, materiale de curăţenie, spray de gândaci, mochetă, imprimante

Senatul intenţionează să achiziţioneze materiale pentru tapiţerie, o betonieră, materiale de curăţenie, mochetă, imprimante multifuncţionale, corpuri de iluminat şi lucrări de reparaţii, potrivit site-ul instituţiei.

599 afișări
Imaginea articolului Senatul cumpără betonieră, materiale de curăţenie, spray de gândaci, mochetă, imprimante

Senatul cumpără betonieră, materiale de curăţenie, spray de gândaci, mochetă, imprimante (Imagine: Mediafax Foto / Razvan Chirita)

Astfel, Senatul intenţionează să achiziţioneze materiale pentru tapiţerie: ace şi aţă pentru maşină de cusut profesională, arc şi cuie de tapiţerie, stofă de legat, pânză drapel, burete poliuretan, dar şi o betonieră care trebuie să fie mobilă, profesională şi să fie livrată la sediul Senatului.

Forul legislativ mai cumpără şi materiale de curăţenie: alcool sanitar - 500 de flacoane de jumătate de litru, decapant universal cu acţiune rapidă - 50 de litri, 200 de litri de detergent pentru mobilă, 300 de litri de detergent lichid pentru geamuri, 10 cutii de detergent pentru maşina de spălat vase, 200 de litri de detergent pentru spălat covoare. Senatul mai cumpără şi 350 litri de detartrant, 100 litri de înălbitor pentru perdele, 500 de pastile pisoar - pastile solubile în apă care curăţă, dezinfectează, înlătură mirosurile neplăcute şi difuzează un parfum plăcut, 400 litri de săpun lichid pentru mâini, 300 de bucăţi de săpun de rufe, 20 de bucăţi de spray pentru gândaci şi 50 de litri de ulei odorizant.

Atribuirea ofertelor se va face prin SEAP.

O altă achiziţie a Senatului o reprezintă 100 de metri pătraţi de mochetă de exterior care trebuie să fie din 100 la sută polipropilenă, de culoare verde-grass, rezistentă la intemperii, presărată cu ace-gazon.

Instituţia mai cumpără trei imprimante multifuncţionale, dar şi 50 de corpuri de iluminat cu tuburi fluorescente, model ornamental cu montaj suspendat.

Lucrările de reparaţii care vor fi achiziţionate de Senat vor trebui să fie de natura reparaţiilor curente şi întreţinere, în regim de urgenţă, printre care înlocuiri parţiale de instalaţii sanitare, instalaţii termice, de ventilaţie, instalaţii electrice, precum şi înlocuiri parţiale la pereţi din zidărie, gips-carton, de tavane, pardoseli, tâmplărie.

Termenele de depunere a ofertelor sunt la sfârşitul lunii martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici