Şerban Mihăilescu a demisionat din Senat: Vă păstrez cea mai frumoasă amintire

Senatorul Şerban Mihăilescu a anunţat joi în plenul Senatului că demisionează, spunându-le colegilor că va păstra "cea mai frumoasă amintire" şi că nu îşi schimbă numărul de telefon, în cazul în care senatorii au nevoie de ajutorul său.

620 afișări
Imaginea articolului Şerban Mihăilescu a demisionat din Senat: Vă păstrez cea mai frumoasă amintire

Şerban Mihăilescu a demisionat din Senat: Vă păstrez cea mai frumoasă amintire

"Începând cu data de 1 septembrie demisionez din Senatul României. Pentru mine a fost un privilegiu, am lucrat 12 ani în Senat, 8 ani în Camera Deputaţilor cu bune şi cu rele. Vă păstrez cea mai frumoasă amintire, vă rog frumos să plecaţi de la premisa că în orice moment cineva dintre colegii mei va dori un sfat, o chestiune, o părere, orice fel de treabă vă stau cu cea mai mare plăcere la dispoziţie", a spus Şerban Mihăilescu.

De asemenea, el a anunţat că nu-şi schimbă numărul de telefon şi le-a urat senatorilor succes în alegerile parlamentare şi sănătate, în aplauzele acestora.

Mihăilescu a declarat luni pentru MEDIAFAX că demisionează din Senat, însă nu a precizat care sunt motivele care stau la baza deciziei.

Şerban Mihăilescu şi-a anunţat în luna iunie demisia din UNPR.

El a fost implicat în mai multe dosare. În noimebrie 2014, procurorii DNA l-au pus sub învinuire în Dosarul licenţelor Microsoft, Şerban Mihăilescu fiind suspectat de instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani, pentru fapte comise în perioada în care acesta era ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului (SGG).

De asemenea, în iunie 2012, pe atunci senator UNPR, Şerban Mihăilescu, a fost achitat definitiv de instanţa supremă pentru faptele de primire de foloase necuvenite şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în dosarul în care era acuzat de DNA că ar fi primit necuvenit nouă arme de vânătoare.

Achitarea a venit după ce, în decembrie 2011, instanţa supremă îl condamnase la un an de închisoare cu suspendare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici