Video Tăriceanu, despre noul lider UNPR: ''Aşa stăpân, aşa servitor''. Valeriu Steriu răspunde: Îl consideram un domn, a trecut vremea aforismelor - VIDEO

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a comentat, marţi, într-o conferinţă de presă, alegerea noului lider al UNPR, Valeriu Steriu, invocând zicala "aşa stăpân, aşa servitor".

725 afișări

Întrebat ce părere are despre noua conducere a UNPR, Tăriceanu a spus: "Există o vorbă românească care spune aşa, cum e turcul şi pistolul. În varianta franceză, care-i mai aproape de o traducere bună românească, ca să înţeleagă oricine, zice aşa <<tel maitre, tel valet>>, adică aşa stăpân, aşa servitor."

Comentariul a venit după ce Valeriu Steriu, ales sâmbătă în fruntea UNPR, a arătat că în Senat s-a format o masă critică, care ar putea duce la schimbarea lui Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte.

''E foarte posibil să fie un demers al PSD în această debarcare sau un demers al UNPR în această debarcare, nu este neapărat obligatoriu să vină cei din PNL. Există un curent la ora actuală la Senat. Rămâne de văzut în ce măsură se coagulează o majoritate'', a răspuns Steriu, întrebat fiind despre poziţiile liderilor UNPR care au cerut debarcarea lui Tăriceanu.

PNL iniţiază un demers cu UNPR pentru a-l schimba pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, copreşedintele PNL Alina Gorghiu, afirmând că liderul de grup a fost mandatat să strângă semnăturile necesare.

Valeriu Steriu despre Tăriceanu: Îl consideram un domn, a trecut vremea aforismelor

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a comentat marţi afirmaţiile copreşedintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, la adresa sa arătând că ''a trecut vremea unor aforisme sau unor vorbe de butadă''.

''Îl consideram un domn, îl consider în continuare, dar cred că a trecut vremea unor aforisme sau unor vorbe de butadă. Cred că Parlamentul se joacă pentru cetăţeni, prin voturi şi cred că acesta este scopul pe care cel puţin pentru UNPR'', a replicat Steriu, întrebat despre afirmaţiile lui Tăriceanu în ceea ce îl priveşte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici