Tăriceanu, despre postarea premierului Grindeanu cu privire la remaniere: Enigmatică şi insuficient de clară

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că postarea premierului Sorin Grindeanu despre o posibilă criză politică la care ar duce schimbarea Guvernului este "enigmatică" şi "insuficient de clară", dar a evitat să spună dacă este mulţumit de activitatea prim-ministrului.

493 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, despre postarea premierului Grindeanu cu privire la remaniere: Enigmatică şi insuficient de clară

Tăriceanu, despre postarea premierului Grindeanu cu privire la remaniere: Enigmatică şi insuficient de clară

"N-am văzut postrarea, am văzut comentariile prin presă. Nu ştiu exact la ceea ce se referă. Mie mi s-a părut destul de, aşa, enigmatică, exprimarea şi insuficient de clară ca să înţeleg exact care este mesajul premierului pentru că, la modul principial, sigur că nimeni nu îşi propune sau nu îşi doreşte o criză politică", a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Şeful Senatului a fost chestionat şi cu privire la cobalorarea pe care o are cu premierul.

"În rapoartele de activitate nu sunt incluse decât elemente referitoare la programul de guvernare", a replicat Tăriceanu.

În legătură cu activitatea pe care o desfăşoară Grindeanu în fruntea Guvernului, Tăriceau a declarat că o să se "pronunţe" la partid.

"Eu am funcţia de preşedinte al Senatului. Există o separaţie a puterilor în stat şi în calitate de preşedinte al Senatului nu am să mă pronunţ pe acest subiect. Când o să stăm de vorbă la ALDE poate o să vă spun", a conchis Tăriceanu.

Premierul Sorin Grindeanu a postat, duminică seara, pe contul său de Facebook, în contextul informaţiilor apărute privind schimbarea sa din funcţie, un apel la stabilitate şi predictibilitate, în care arată că nu e nevoie de noi "schimbări", noi "crize politice" şi "eventual alte alegeri".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici