Tăriceanu: Votul exprimat în CExN a dus la încheierea unei perioade de incertitudini în PSD

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu spune că "votul exprimat de o majoritate semnificativă în CExN a dus la încheierea unei perioade de incertitudini şi frământări în PSD", el felicitându-l pe Liviu Dragnea şi subliniind că ALDE va continua "buna colaborare" cu premierul Ponta şi coaliţia.

123 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Votul exprimat în CExN a dus la încheierea unei perioade de incertitudini în PSD

Tăriceanu: Votul exprimat în CExN a dus la încheierea unei perioade de incertitudini în PSD (Foto: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Votul exprimat de o majoritate semnificativă în Consiliul Executiv Naţional a dus la încheierea unei perioade de incertitudini şi frământări în PSD, fapt pe care ALDE îl salută şi care creează premisele unei bune stabilităţi politice şi a continuării mandatului pe care coaliţia de guvernare s-a angajat în 2012 în faţa electoratului să îl ducă la bun sfârşit", se arată într-un comunicat al ALDE, semnat de Călin Popescu-Tăriceanu.

El îl felicită în numele ALDE pe preşedintele interimar ales al PSD, Liviu Dragnea, şi ţine să sublinieze că formaţiunea sa va continua buna colaborare cu primul ministru Victor Ponta şi cu partenerii politici din coaliţia de guvernare.

Liviu Dragnea a fost ales miercuri şef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, câştigând astfel bătălia împotriva Rovanei Plumb, el obţinând 65 de voturi "pentru" la 18, în timp ce două voturi au fost anulate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici