Tomac, înainte ca Florin Iordache să fie ales pe viaţă la CL: Nu mai umblaţi cu PSD-ul vopsit, că nu ţine!

Liderul PMP, Eugen Tomac, reacţionează la intenţia lui Florin Iordache de a fi ales preşedinte al Consiliului Legislativ: „Nu mai umblaţi cu PSD-ul vopsit, că nu ţine”.

1927 afișări
Imaginea articolului Tomac, înainte ca Florin Iordache să fie ales pe viaţă la CL: Nu mai umblaţi cu PSD-ul vopsit, că nu ţine!

Tomac, înainte ca Florin Iordache să fie ales pe viaţă la CL: Nu mai umblaţi cu PSD-ul vopsit, că nu ţine!

„Nu mai umblaţi cu PSD-ul vopsit, că nu ţine! Pe ultima sută de metri, Ciolacu şi ai lui încearcă să ne mai păcălescă o dată cum reformează ei partidul. Numirea lui Florin Iordache, autorul Ordonanţei 13, omul care i-a unit pe oameni în Piaţa Victoriei, la Consiliul Legislativ, ne demonstrează că PSD rămâne un partid anchilozat, manevrat din umbră de veritabili păpuşari, care nu uită să răsplătească cum se cuvinte oamenii săi de bază”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Deputatul Florin Iordache şi-a depus, marţi, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, funcţie care nu are limită de mandat şi nu există nicio procedură prin care să poată fi revocată.

Pentru aceeaşi funcţie şi-a depus candidatura şi fostul preşedinte al CCR, Augustin Zegrean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
iordache,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici