Trei vicepreşedinţi ai ANAF, schimbaţi din funcţie de premierul Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a dispus eliberarea din funcţie a trei vicepreşedinţi, cu rang de subsecretar de stat, ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit deciziilor publicate vineri în Monitorul Oficial.

3196 afișări
Imaginea articolului Trei vicepreşedinţi ai ANAF, schimbaţi din funcţie de premierul Viorica Dăncilă

Trei vicepreşedinţi ai ANAF, schimbaţi din funcţie de premierul Viorica Dăncilă

Potrivit deciziilor publicate în Monitorul Oficial, Daniel Mihai Tudor, Daniel Florin Anghel şi Nicolae Pietrăreanu au fost eliberaţi din funcţie. Daniel Mihai Tudor a fost coordonatorul Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF.

Potrivit sursei citate, Dăncilă l-a numit pe Ion Petruş în funcţia de inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF.

Totodată, Viorica Dăncilă a decis eliberarea din funcţie a mai multor inspectori generali adjuncţi antifraudă: Marian Morcoaşă - Direcţia regională antifraudă fiscală 3 Alexandria, Liviu Adrian Bălan - Direcţia regională antifraudă fiscală 4 Târgu Jiu şi Dan Niţu - Direcţia regională antifraudă fiscală 1 Suceava. În locul acestora, premierul i-a numit la Suceava pe Iulian Pricope, la Alexandria pe Mircea I.Popa, iar la Târgu Jiu pe Alin Elodor Mihai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici