Udrea: Nu PSD şi PNL ne încurcă, ci televizoarele

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că nu PSD şi PNL reprezintă opoziţia pentru democrat-liberali, ci televiziunile care critică partidul şi Guvernul.

81 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu PSD şi PNL ne încurcă, ci televizoarele

Udrea: Nu PSD şi PNL ne încurcă, ci televizoarele (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că nu PSD şi PNL reprezintă opoziţia pentru democrat-liberali, ci televiziunile care critică partidul şi Guvernul.

Ea a spus, la reuniunea organizaţiei PDL Ilfov, că PSD şi PNL pot fi ignorate ca partide de opoziţie.

Udrea a mai spus că opoziţia o reprezintă, pentru PDL, televiziunile. "Nu PDL şi PSD ne încurcă pe noi, ci televizoarele", a spus Udrea.

"Ştim că avem o bătălie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD şi PNL ne încurcă. Ei sunt de ignorat - două partide fără proiecte, fără soluţii, două partide care se ceartă în continuu între ele, dar să le ţină Domnul aşa. Nu PSD şi PNL fac opoziţie PDL, ci cele două televiziuni. De aceea cred că e foarte important ca ceea ce facem noi să se ştie, câte lucruri bune face acest Guvern şi câte lucruri bune face acest partid prin toţi cei care îl reprezintă şi în teritoriu. Este păcat de această muncă dacă nu suntem în stare să le spunem românilor că pentru prima dată există o guvernare care face ceea ce trebuie", a declarat Udrea.

Udrea a mai spus că partidul trebuie să comunice mai bine realizările actualei puteri. "Este păcat de munca acestui partid", a spus Udrea, menţioând că întreaga ţară este un şantier, fie că este vorba despre construcţia de autostrăzi, fie de refacerea unor drumuri existente.

Ea i-a criticat pe cei din PDL care critică partidul, menţionând că nu este de acord cu afirmaţiile potrivit cărora formaţiunea este clientelară şi coruptă.

După ce a vorbit la prezidiul adunării, Udrea s-a dezechilibrat în timp ce cobora scările de la tribună, s-a clătinat câţiva paşi, în viteză, apoi s-a proptit într-un perete, pentru a nu cădea. Udrea a râs de incident, fiind ajutată să meargă mai departe de către candidatul la şefia filialei din Ilfov, Cristache Rădulescu.

PDL Ilfov îşi alege, sâmbătă, conducerea, singurul candidat la şefia organizaţiei fiind Cristache Rădulescu, actualul deţinător al funcţiei de preşedinte, evenimentul având loc în prezenţa preşedintelui partidului, Emil Boc, şi a preşedintelui organizaţiei Bucureşti, Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici