Un candidat independent la Primăria Ploieşti a intrat în greva foamei - VIDEO

Candidatul independent la Primăria Ploieşti, Marius Fenichiu, a anunţat că a intrat, luni, în greva foamei, în semn de protest faţă de prevederile legale care îi interzic să producă materiale în regie proprie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

576 afișări
Imaginea articolului Un candidat independent la Primăria Ploieşti a intrat în greva foamei - VIDEO

Un candidat independent la Primăria Ploieşti a intrat în greva foamei (Imagine: mariusfenichiu.ro)

"Deşi conform legii, în calitate de candidat am dreptul să-mi exprim opiniile în mod liber şi fără nicio discriminare, din cauză că îmi este interzis să produc materiale în regie proprie, îmi este interzis şi dreptul la liberă exprimare, pentru că practic devin obligat să plătesc unei firme pentru producerea unor materiale. Pentru că nu dispun de mijloace financiare pentru a plăti producerea de filmuleţe de promovare, eu doresc să realizez în mod simplu filmări cu propriul telefon mobil, pe care să le postez pe pagina personală de Facebook, însă îmi este interzis de normele metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, stabilite prin HG nr. 10 /2016 : “ Competitorii electorali nu pot produce materiale de propagandă electorală în regie proprie”, a transmis candidatul independent.

Marius Fenichiu a precizat că va continua protestul până când problema va fi soluţionată.

"Refuz să mănânc până când Autoritatea Electorală Permanentă va înceta această sfidare la adresa mea. Continui însă lupta cu sistemul mafiot creat de către partidele parlamentare", a mai transmis acesta.

Marius Fenichiu este una dintre cele 13 persoane care candidează pentru Primăria Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici