Ungureanu: Îmi doresc să nu văd România tranzacţionată în piaţă pe un pumn de arginţi

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Zalău, că nu îşi doreşte să vadă "România tranzacţionată în piaţă pe un pumn de arginţi" şi nici "trădată pentru interese meschine".

275 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Îmi doresc să nu văd România tranzacţionată în piaţă pe un pumn de arginţi

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Îmi doresc să nu văd România dată populismului politic, să nu văd această ţară tranzacţionată în piaţă pe un pumn de arginţi, să nu o văd trădată pentru interese meschine", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu la Zalău, unde a participat la lansarea candidaţilor PDL Sălaj.

El a afirmat că, "timp de patru ani, PDL a făcut eforturi foarte mari şi sacrificii şi mai mari, adică exact ceea ce trebuie pentru ca România să nu cadă în deziluzie şi să nu îşi piardă speranţa".

"Cei care am primit mandatul în februarie am ştiut de ce venim la guvernare: pentru ca această ţară să îşi regăsească suflul. Vă doresc să vă uitaţi în ochii celui pe care îl veţi vota şi să îi spuneţi: «Ai promis, fă!»", a spus el.

Lansarea candidaţilor PDL Sălaj a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, la aceasta participând aproape 800 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici