Vanghelie unei ziariste: Lăsaţi-mi adresa şi vin seara la dumneavoastră

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, i-a replicat, miercuri, unei jurnaliste care l-a întrebat dacă Adrian Severin ar trebui să îşi dea demisia din PE, de ce vrea să-i strice ziua cu aceste probleme şi a continuat: "Dacă vreţi, lasaţi-mi adresa şi vin seara la dumneavoastră".

45 afișări
Imaginea articolului Vanghelie unei ziariste: Lăsaţi-mi adresa şi vin seara la dumneavoastră

Vanghelie unei ziariste: Lăsaţi-mi adresa şi vin seara la dumneavoastră (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Adrian Severin ar trebui să îşi dea demisia din PE, Vanghelie i-a replicat jurnalistei respective: "De ce vreţi să-mi stricaţi acuma ziua cu problemele astea? Când mă vedeţi - am fost atent la dumneavoastră - dacă vreţi lasaţi-mi adresa şi vin seara la dumneavoastră, pe cuvânt. Nu mai puneţi întrebări cu....".

Vanghelie a răspuns totuşi întrebării jurnalistei, precizând că nu crede că pe Severin îl deranjează cu nimic faptul că DNA cere ridicarea imunităţii acestuia.

"Eu cred că, dacă ar fi găsit vinovat, cred că atunci va trebui să îşi dea demisia. Este evident", a spus Vanghelie.

"Juridic, eu nu mă pot exprima. Deci nu pot acuza un om, să-l înmormântez înainte să-i vină timpul. Dacă va exista dovada că a fost vinovat, este cu totul altceva şi atunci va trebui şi el să îşi dea demisia", a adăugat Vanghelie.

El a făcut declaraţia după un zbor cu elicopterul deasupra Capitalei pentru a identifica, împreună cu reprezentanţii unei firme americane de specialitate, soluţii tehnice de fluidizare a traficului şi rezolvare a problemelor parcărilor.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a transmis, marţi, preşedintelui Parlamentului European, Jerzy Buzek, solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de ridicare a imunităţii parlamentare a lui Adrian Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici