Accident mortal în Bistriţa. O persoană a decedat, iar alte 8 au fost rănite, în urma impactului dintre un camion şi un autobuz. FOTO

O persoană a murit, iar alte opt au fost rănite în accidentul care a avut loc duminică dimineaţă pe DN 15A, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Potrivit Poliţiei, accidentul s-a produs după ce şoferul unui camion a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autobuz în care erau opt persoane.

1747 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Bistriţa. O persoană a decedat, iar alte 8 au fost rănite, în urma impactului dintre un camion şi un autobuz. FOTO

Accident mortal în Bistriţa. O persoană a decedat, iar alte 8 au fost rănite, în urma impactului dintre un camion şi un autobuz. FOTO

ISU Bistriţa-Năsăud anunţă că o persoană a murit în urma accidentului produs pe drumul naţional 15A, în localitatea Galaţii Bistriţei, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un camion şi un autobuz s-au ciocnit. Alte opt persoane au fost rănite, din care cinci sunt transportate la UPU.

Potrivit Poliţiei Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a produs după ce şoferul camionului a intrat pe contrasens.

„Conform primelor date, şoferul unei autoutilitare care circula pe direcţia Bistriţa-Reghin, la intrarea în localitatea Galaţii Bistriţei ar pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus”, au anunţat reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud.

Potrivit acestora, şoferul camionului a decedat, iar cele cinci persoane care au fost duse la spital se aflau în autobuz.

La faţa locului intervin echipaje de la Serviciul Rutier şi criminalişti care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Traficul în zonă este blocat, iar circulaţia rutieră între Bistriţa şi Reghin a fost deviată pe ruta DJ 154: Sărata-Monor-Batos-Reghin, iar pe direcţia Teaca-Bistriţa pe ruta DJ 151: Teaca-Pintic-Posmuş-Şieu-Sărata.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici