Accident cu trei maşini, pe DN1, în apropierea Capitalei

Un accident în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc pe DN1, la kilometrul 32, în zona localităţii ilfovene Ciolpani, după ce un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum a acroşat alte două maşini, mai multe persoane, printre care şi un copil, fiind rănite.

602 afișări
Imaginea articolului Accident cu trei maşini, pe DN1, în apropierea Capitalei

Accident cu trei maşini, pe DN1, în apropierea Capitalei

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00, după ce şoferul unui Logan, care circula dinspre Bucureşti, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi a intrat pe sensul opus. Loganul a acroşat astfel alte două maşini care circulau regulamentar, spre Capitală, a precizat pentru MEDIAFAX Anne-Marie Ciolcă, reprezentanta Poliţiei Ilfov.

În Logan se aflau în total cinci persoane, printre care şi un copil de aproximativ şapte ani, care a suferit fracturi. El şi mama lui, care conducea Loganul, au fost transportaţi la spital.

În total în accident au fost implicate 12 persoane, între care doi copii. La spital au fost transportaţi aceştia şi mamele lor, dar şi un tânăr. Ceilalţi şoferi şi pasageri au fost consultaţi la faţa locului de echipajele de prim-ajutor, fără a necesita spitalizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici