Accident cu un mort şi cinci răniţi pe DN1, în judeţul Braşov

Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite, printre care două minore de 9 şi 17 ani, în urma unui accident produs, sâmbătă, pe DN1, pe raza localităţii braşovene Şercaia, după ce două autoturisme înmatriculate în Italia s-au ciocnit frontal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1522 afișări
Imaginea articolului Accident cu un mort şi cinci răniţi  pe DN1, în judeţul Braşov

Accident cu un mort şi cinci răniţi pe DN1, în judeţul Braşov (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, accidentul s-a produs pe DN1, la kilometrul 221 + 100 metri, pe raza localităţii Şercaia, după ce un şofer de 43 de ani s-a angajat într-o
depăşire periculoasă şi s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, şoferul maşinii care cirula regulamentar, un bărbat de 46 de ani, a murit, iar alte cinci persoane, printre care două minore de 9 şi 17 ani, au fost rănite.

Ambele maşini implicate în accident erau înmatriculate în Italia, însă toate victimele sunt cetăţeni români. Din maşina care circula regulamentar, şoferul de 46 de ani a murit pe loc în urma impactului, soţia acestuia a fost grav rănită şi transportată la Spitalul Judeţean Braşov, iar fiica acestora, de 17 ani, a fost transportată la Spitalul municipal Făgăraş.

Din cealaltă maşină, şoferul care a produs accidentul şi soţia acestuia au fost şi ei răniţi însă nu sunt în stare gravă, fiind transportaţi la Spitalul din Făgăraş, iar fetiţa lor de 9 ani a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov, potrivit sursei citate.

La locul accidentului, s-au depalsat un echipaj de descarcerare, un SMURD şi două ambulanţe.

Circulaţia în zonă a fost restricţionată până la finalizarea cercetărilor la faţa locului de către poliţişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici