Video Argeş: Două asistente medicale, la spital, în urma unui accident rutier produs la ieşirea de pe A1 - FOTO/VIDEO

Două asistente medicale au ajuns la spital, vineri dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, la ieşirea de pe A1, în Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

410 afișări

Potrivit poliţiştilor, în autoturism se aflau doar cele două asistente. Una dintre ele, aflată la volan, a pierdut controlul asupra maşinii, care s-a răsturnat. La faţa locului au fost chemate descarcerarea şi echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"Echipajul de la descarcerare nu a mai fost nevoie să intervină. La momentul când colegii mei au ajuns la faţa locului, victimele fuseseră scoase din maşină de ceilalţi participanţi la trafic", a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Bădiţeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Potrivit Luminiţei Paul, manager Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Argeş, victimele, cu politraumatisme, dar conştiente, au fost transportate la Spitalul Judeţean.

"Accidentul a avut loc pe breteaua care coboară de pe A1, în zona Podul Viilor-Piteşti. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş.

Poliţiştii fac cercetări pentru a determina cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici