Accident cu victime în Oradea. Patru surori, spulberate pe un trotuar de o maşină

Patru surori au fost rănite pe un trotuar din Oradea de o maşină care circula cu viteză mare, condusă de un şofer în vârstă de 20 de ani. Două dintre fete au ajuns, în urma impactului, sub autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3109 afișări
Imaginea articolului Accident cu victime în Oradea. Patru surori, spulberate pe un trotuar de o maşină

Patru surori, spulberate pe un trotuar în Oradea de o maşină

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Ioana Lascău, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că cele patru victime erau din localitatea bihoreană Sălard.

”În Oradea a avut loc un accident soldat cu 4 victime. Un bărbat de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Polonia pe o stradă din municipiu, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum iar astfel, pe un carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei, autorismul a lovit o bordură şi a pătruns pe trotuar, acroşând patru persoane din localitatea bihoreană Sălard. În urma accidentului, o tânără de 20 de ani şi o minoră de 8 ani au ajuns sub autoturism şi au suferit multiple leziuni, o altă fată de 12 ani a suferit leziuni grave şi alta de 14 ani a suferit leziuni uşoare”, a spus Lascău.

Victimele, toate surori, au primit îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital, poliţiştii continuând cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici