ACCIDENT de circulaţie în Prahova: Şase persoane şi-au pierdut viaţa după ce un şofer a intrat pe contrasens. Şoferul ar fi încercat să se sinucidă

Şase persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident pe DN1 provocat de un şofer de 28 de ani care era singur în maşină şi care, potrivit primelor informaţii, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism BMW X3 în care se aflau cinci persoane, între care doi copii.

6656 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT de circulaţie în Prahova: Şase persoane şi-au pierdut viaţa după ce un şofer a intrat pe contrasens. Şoferul ar fi încercat să se sinucidă

ACCIDENT de circulaţie în Prahova: Şase persoane şi-au pierdut viaţa pe DN 1 (Imagine: Shutterstock)

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 1, la kilometrul 81.

Conform primelor informaţii furnizate de Poliţia Prahova, două autoturisme s-au ciocnit frontal, impactul fiind extrem de violent, iar la faţa locului au ajuns multe ambulanţe, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul a şase persoane.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova spun că niciunul dintre ocupanţii celor două autoturisme nu a supravieţuit, cele două maşini transformându-se în mormane de fier.

În urma primelor verificări, poliţiştii presupun că accidentul s-a produs în condiţiile în care unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

Accidentul, provocat de un şofer care a intrat pe contrasens

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, primele concluzii ale poliţiştilor arată că vina pentru producerea accidentului aparţine unui şofer bucureştean, în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism Proton şi care a intrat pe contrasens.

Potrivit surselor citate, autoturismul condus de tânărul de 28 de ani a lovit violent de un BMW X3 în care se aflau cinci persoane, între care doi copii.

În urma impactului, atât şoferul care a provocat accidentul, cât şi cei cinci ocupanţi ai maşinii care circula regulamentar au murit pe loc.

Până în prezent, poliţiştii au reuşit să îi identifice din autourismul BMW pe şofer, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Câmpina, pe unul dintre pasageri, un bărbat de 40 de ani, tot din Câmpina şi un copil în vârstă de 12 ani. Poliţiştii spun că în aceeaşi maşină se mai aflau o tânără şi o fetiţă care nu au fost identificate încă.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Prahova care au intervenit la locul accidentului în urma unui apel la 112 afirmă că niciunul dintre cei şase nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

"În momentul în care au ajuns ambulanţele acolo era un adevărat carnagiu”, a declarat unul dintre medicii de la Ambulanţa Prahova, precizând că a fost nevoie de câteva zeci de minute pentru ca cele şase victime să fie scoase dintre fiarele maşinilor strivite.

Şoferul care a provocat accidentul ar fi încercat să se sinucidă- ipoteză

Una dintre ipotezele conturate în cazul accidentului rutier produs sâmbătă seară pe DN1 şi în care şase persoane şi-au pierdut viaţa este că şoferul care a provocat accidentul ar fi încercat să se sinucidă, ipoteza fiind luată în calcul în urma unui mesaj postat de bărbat pe o reţea de socializare.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Prahova, tânărul de 28 de ani, din Bucureşti, care a provocat accidentul produs sâmbătă seară între Ploieşti şi Braşov, pe DN 1, se numeşte George Dumitru.

Tânărul a lăsat pe contul său de Facebook un mesaj în care lasă să se înţeleagă că intenţiona să se sinucidă.

”Aveti grija de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc”, este mesajul postat de bărbat pe contul său de Facebook, mesaj care însoţeşte trei fotografii ce reprezintă un colaj de imagini în care apare alături de o tânără. Una dintre fotografiile postate pe reţeaua de socializare se găsea în maşina bărbatului în momentul în care a avut loc accidentul.

În aceste condiţii, una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori este că tânărul ar fi încercat să se sinucidă, intrând cu maşina pe contrasens, însă cercetările în acest caz continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici