ACCIDENT grav în Vrancea: Patru morţi şi trei răniţi în urma unui accident dintre un microbuz şi un TIR pe E85. Circulaţia a fost reluată

Patru persoane au murit şi alte trei sunt rănite în urma unui accident dintre un microbuz şi un TIR, circulaţia pe Drumul European 85 Focşani – Adjud, în dreptul localităţii Rugineşti, fiind întreruptă, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

6657 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav în Vrancea: Patru morţi şi trei răniţi în urma unui accident dintre un microbuz şi un TIR pe E85. Circulaţia a fost reluată

ACCIDENT grav în Vrancea: Patru morţi şi trei răniţi în urma unui accident dintre un microbuz şi un TIR pe E85

UPDATE: Circulaţia a fost reluată pe E85/DN 2 după accidentul soldat cu patru morţi şi trei răniţi

Începând cu ora 18.30, traficul rutier pe E85/DN2 Focşani - Adjud, acolo unde a avut loc un accident rutier între un microbuz şi un camion de marfă soldat cu patru morţi şi trei răniţi, a fost reluat, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Patru persoane au murit şi alte trei au fost rănite în urma unui accident dintre un microbuz şi un camion de marfă, circulaţia pe Drumul European 85 (DN2) Focşani – Adjud, în dreptul localităţii Rugineşti, fiind reluată, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Din primele date, şoferul microbuzului, cu 8+1 locuri, care făcea transport persoane dinspre Bacău spre Galaţi, a intrat pe contransens şi a lovit frontal camionul de transport marfă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader, a mai precizat, pentru MEDIAFAX, că poliţiştii urmează să verifice legalitatea transportului de persoane realizat de şoferul microbuzului.

Sâmbătă, un alt accident de circulaţie a avut loc pe E85 (DN2), în dreptul localităţii Şindriliţa, soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor 15.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici