Accident grav la Galaţi: Trei morţi şi şapte răniţi, între care trei copii, în urma impactului dintre două maşini | FOTO

Trei oameni au murit şi şapte au fost răniţi grav, între ei fiind şi trei copii, luni, în urma unui impact frontal produs între două maşini, pe DN 65, în judeţul Galaţi, după o depăşire neregulamentară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2609 afișări
Imaginea articolului Accident grav la Galaţi: Trei morţi şi şapte răniţi, între care trei copii, în urma impactului dintre două maşini | FOTO

Accident grav la Galaţi: Doi morţi şi mai mulţi răniţi în urma impactului dintre două maşini

Accidentul s-a produs pe DN25, la ieşirea din localitatea Şendreni spre Tecuci. Două maşini s-au lovit frontal după ce unul dintre şoferi ar fi făcut o depăşire periculoasă.

Potrivit poliţiştilor rutieril, accidentul s-a produs din cauza unui şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară peste banda continuă, cele trei persoane decedate fiind pasageri.

Alte şapte persoane au suferit leziuni grave, printre acestea fiind şi trei copii de 12, 13 şi 16 ani care au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din Galaţi.

Potrivit unor surse medicale, starea lor este gravă, dar sunt conştienţi. Ceilalţi patru adulţi răniţi în accident au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, cu numeroase traumatisme şi sunt supuşi unor investigaţii medicale.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs tragedia. Din primele cercetări a reieşit faptul că şoferul care a provocat accidentul a depăşit pe linia continuă, a acroşat un autovehicul şi apoi s-a ciocnit frontal de alt autoturism care circula regulamentar.

„Trei maşini au fost implicate în accident, se pare că este vorba despre o depăşire neregulamentară. Sunt trei persoane decedate”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici