Accident rutier cu trei maşini în Braşov: Cinci persoane au fost rănite, printre care un copil

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 73 A, pe drumul spre Pârâul Rece, judeţul Braşov, după ce trei autoturisme s-au ciocnit, la ora transmiterii acestei ştiri traficul în zonă, blocat pentru aproximativ o jumătate de oră, fiind reluat.

589 afișări
Imaginea articolului Accident rutier cu trei maşini în Braşov: Cinci persoane au fost rănite, printre care un copil

Accident rutier cu trei maşini în Braşov: Cinci persoane au fost rănite, printre care un copil (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitan Ciprian Sfreja, accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, înainte de ora 17.00, iar în urma impactului între trei autoturisme cinci persoane - doi bărbaţi, două femei şi un copil - au fost rănite, una dintre victime fiind în stare mai gravă.

La locul accidentului, au intervenit trei echipaje SMURD şi două ambulanţe, care au transportat victimele la Spitalul Judeţean Braşov, a precizat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov a mai spus că în urma accidentului au fost rănite o fetiţă în vârstă de patru ani, care a suferit un traumatism toracic şi mai multe escoriaţii, şi mama acesteia, în vârstă de 36 de ani. Sursa citată a adăugat că în accident au mai fost răniţi tatăl fetiţei de patru ani, în vârstă de 37 de ani, care a suferit un traumatism cranian facial, o altă femeie de 38 de ani, cu suspiciune de fractură de coastă şi contuzii la mâîni şi picioare, şi un alt bărbat de 47 de ani, care a suferit traumatisme la un umăr şi la genunchi.

Potrivit sursei citate, în momentul în care au fost preuate şi transportate la spital, toate victimele erau conştiente.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zonă, care a fost blocat aproximativ o jumătate de oră, a fost reluat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici