Accident rutier în Capitală: O ambulanţă SMURD s-a răsturnat pe carosabil. Un copil şi mama acestuia se aflau în vehicul. FOTO

Un accident rutier a avut loc, luni seara, în Capitală, în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă SMURD, aceasta din urmă fiind răsturnată pe carosabil, anunţă Brigada Rutieră a Municipiului Bucureşti.

5970 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în Capitală: O ambulanţă SMURD s-a răsturnat pe carosabil. Un copil şi mama acestuia se aflau în vehicul. FOTO

Accident rutier în Capitală

În ambulanţa SMURD implicată în accidentul din Capitală se aflau un copil în vârstă de un an şi mama acestuia, de 19 ani, ambii fiind fără traumatisme în urma impactului, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.
 
Conform sursei citate, ambulanţa SMURD se îndrepta spre Spitalul „Grigore Alexandrescu”, iar pacientul de un an şi mama lui care se aflau în autospecială au fost preluaţi de altă ambulanţă SMURD.
 
Un accident rutier a avut loc, luni seară, în Capitală, în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă SMURD, aceasta din urmă fiind răsturnată pe carosabil, anunţă Brigada Rutieră a Municipiului Bucureşti.
 
„În jurul orei 19.00, conducătorul unei autospeciale SMURD în vârstă de 40 de ani care se deplasa pe Sos Kiseleff, dinspre Arcul de Triumf către Piaţa Victoriei, având în funcţiune sistemele speciale de avertizare acustică şi luminoasă, la intersecţia cu str. Arh. I Mincu a intrat în coliziune cu autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, în urmă impactului rasturnandu-se autospecială SMURD.
 
Accidentul a avut loc pe Şoseaua Kiseleff, conform sursei menţioante.
 
„Până la acest moment nu a cerut îngrijiri medicale nicio persoană”, spun poliţiştii rutieri.
 
Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0.Circulaţia este restricţionată, la ora transmiterii acestei ştiri, pe Şoseaua Kisseleff de la Strada Arh. Ion Mincu pana la Piaţa Victoriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici