ACCIDENT RUTIER în Prahova: Patru persoane, rănite după ce o ambulanţă a fost lovită de un camion

Patru persoane, între care trei pacienţi care erau transportaţi la spital pentru dializă, au fost rănite, marţi, după ce ambulanţa în care se aflau a fost lovită de un camion, accidentul având loc în comuna prahoveană Filipeştii de Târg.

115 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT RUTIER în Prahova: Patru persoane, rănite după ce o ambulanţă a fost lovită de un camion

ACCIDENT RUTIER în Prahova: Patru persoane, rănite după ce o ambulanţă a fost lovită de un camion (Imagine: Shuttertock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc pe un drum judeţean din comuna prahoveană Filipeştii de Târg, ambulanţa fiind lovită de un camion în condiţii care nu au fost încă stabilite.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, ambulanţa implicată în accident aparţine unei firme private care are contract pentru transportul pacienţilor ce fac dializă, iar la momentul accidentului în maşină se aflau trei pacienţi care erau transportaţi către un centru de dializă.

În urma accidentului, toţi cei trei pacienţi au suferit traumatisme cranio-cerebrale, iar o a patra persoană care îl însoţea pe unul dintre pacienţi a fost şi ea rănită.

La locul accidentului se află trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici