Actriţă japoneză, transportată cu ambulanţa la spital după ce a fost rănită la Teatrul Odeon

O actirţă japoneză a fost preluată cu ambulanţa de la Teatrul Odeon şi transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), după ce i-a căzut o bară în cap, din primele investigaţii rezultând că nu a suferit traumatisme severe.

175 afișări
Imaginea articolului Actriţă japoneză, transportată cu ambulanţa la spital după ce a fost rănită la Teatrul Odeon

Actriţă japoneză, transportată cu ambulanţa la spital după ce a fost rănită la Teatrul Odeon (Imagine: Thomas Dan/Arhiva Mediafax Foto)

Actriţa, în vârstă de 70 de ani, este în investigaţii la SUUB.

"Nu este vorba de un traumatism cranio-cerebral grav şi nu se impune internarea", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Silvia Nica.

Inspectorul general al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, Constantin Bujor, a precizat că, în urma incidentului, conducerea Teatrului Odeon va trebui să efectueze o cercetare şi să înainteze dosarul, pentru avizare, către ITM.

Contactată de MEDIAFAX, directorul Teatrului Odeon, Dorina Lazăr, a declarat că "nu s-a întâmplat nimic, e o alarmă falsă".

Ea a adăugat că spectacolul programat pentru această seară nu va fi amânat.

Compania de teatru Rinkogun din Japonia prezintă vineri, la Teatrul Odeon, Sala Majestic, de la ora 19.00, spectacolul "Podul".

Producţia realizată în 2002 la Tokio a avut reprezentaţii în toată Japonia, dar şi la Paris, Viena, Frankfurt, Roma, Terni, Yalta, Bucureşti, New York, Pittsburg, Miami. Spectacolul a fost distins cu premiul Yomiuri pentru cea mai bună regie, premiul Kinokuniya şi premiul Yomiuri pentru literatură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici