Video Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Angajaţii, evacuaţi

UPDATE Ameninţarea cu bombă de la Curtea de Apel Bucureşti s-a dovedit a fi falsă, controlul efectuat de pirothnişti încheindu-se fără ca apelul la numărul unic de urgenţă 112 să se confirme, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

1675 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) au anunţat, luni, că verificările făcute de Serviciul Pirotehnic la sediul Curţii de Apel Bucureşti, făcute după ce un necunoscut a sunat la 112 anunţând că în interior s-ar afla un dispozitiv exploziv, s-au încheiat fără ca apelul să se confirme.

Poliţiştii fac acum verificări ca să-l depisteze pe apelant.

După apelul la numărul unic de urgenţă 112, angajaţii Curţii de Apel Bucureşti au fost, rând pe rând, evacuaţi.

ŞTIREA INIŢIALĂ

O persoană necunoscută a sunat, luni, în jurul prânzului, la numărul unic de urgenţă 112 şi a informat despre existenţa unui sistem exploziv în incinta Curţii de Apel Bucureşti, informează reprezentanţii Poliţiei Capitalei. Reprezentanţii CAB anunţă că unii angajaţi au fost evacuaţi. 

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au informat că luni, în jurul prînzului, o persoană necunoscută a sunat la 112 şi a informat despre existenţa unui sistem exploziv în incinta Curţii de Apel Bucureşti.

"Au fost luate măsuri din competenţă, urmând ca Biroul Pirotehnic din cadrul IGPR să desfăşoare activităţi specifice", potrivit Poliţiei Capitalei.

Reprezentanţii Curţii de Apel Bucureşti au precizat că unii dintre angajaţii instituţiei au fost deja evacuaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici