Arad:O ambulanţă lovită de un microbuz s-a răsturnat în centrul oraşului,trei persoane fiind rănite

O ambulanţă SMURD care transporta un copil şi pe mama acestuia s-a răsturnat, marţi, în centrul municipiului Arad, după ce a fost lovită de un microbuz, atât femeia şi fetiţa ei, cât şi cei doi paramedici din ambulanţă suferind contuzii şi fracturi.

648 afișări
Imaginea articolului Arad:O ambulanţă lovită de un microbuz s-a răsturnat în centrul oraşului,trei persoane fiind rănite

Arad:O ambulanţă lovită de un microbuz s-a răsturnat în centrul oraşului,trei persoane fiind rănite (Imagine: Tudor Costi/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, o ambulanţă a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vinga transporta către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad o fetiţă de 7 ani, însoţită de mama ei.

Ambulanţa circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, însă a fost lovită, în centrul oraşului, de un microbuz.

Potrivit primelor informaţii, şoferul microbuzului nu a dat prioritate ambulanţei.

"Accidentul s-a produs în municipiul Arad, este vorba despre o autospecială SMURD Vinga, aflată în misiune, care transporta un pacient minor şi pe mama acestuia, ca şi însoţitor. În uma coliziunii cu un microbuz, autospeciala s-a răsturnat, toţi cei patru ocupanţi - 2 paramedici şi cei 2 pacienţi - au suferit răni şi au fost transportaţi de către o ambulanţă SMURD a Detaşamentului Arad la Spital Judeţean pentru evaluări", a declarat Pleşca.

Potrivit acestuia, autospeciala SMURD Vinga a fost ridicată repusă pe roţi de un echipaj de descarcerare grea.

Femeia şi fetiţa ei, care era legată cu centurile de siguranţă pe targă, au suferit răni mai uşoare, iar paramedicii mai grave, unul dintre ei având o mână fracturată.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici