Video Un bărbat a murit după ce a fost accidentat de o ambulanţă în Constanţa - VIDEO

Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, a murit, joi seară, după ce a fost lovit de o ambulanţă în timp ce traversa un bulevard din Constanţa printr-un loc nepermis.

2973 afișări

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 19.00, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la ieşirea din municipiul Constanţa spre Ovidiu. O ambulanţă care se întorcea în Constanţa, după ce asistase un pacient în localitatea Ovidiu, l-a lovit pe bătrân în timp ce acesta traversa strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure, în dreptul unui centru comercial.

În ambulanţă, care se îndrepta spre un alt caz, se aflau şoferul şi o asistentă. Aceasta din urmă a început imediat manevrele de resuscitare ale victimei. În ajutor au mai sosit o altă autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj SMURD al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, cadrele medicale încercând, mai bine de jumătate de oră, să resusciteze victima, dar fără succes.

Şoferului de pe ambulanţa implicată în accident i s-a făcut rău, având tensiune foarte mare, şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici